Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is aankoopbegeleiding?

Het kopen van een nieuwe woning is een bijzondere gebeurtenis. Een unieke gebeurtenis bovendien, want u koopt hoogstwaarschijnlijk slechts een enkele keer in uw leven een huis. Een enorme uitgave, niet vergelijkbaar met enige andere aanschaf.

Bij de keuze van een huis naar uw wensen en de uiteindelijk aanschaf ervan krijgt u met zaken te maken waar u zich niet dagelijks in verdiept. Denk bijvoorbeeld aan de bezichtiging van huizen, het onderhandelen bij de aankoop en het bijbehorende papierwerk. Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings heeft daar ruimschoots ervaring in en wil die ervaring graag met u delen.

Sinds 2001 richt ik mij namelijk al op het aankopen van huizen in de regio Harderwijk, Ermelo en Zeewolde. Aangezien ik zelf geen woningen verkoop voor cliënten, kan ik met recht zeggen dat ik onafhankelijk opereer in de markt omdat ik enkel en alleen voor kopers werk! Ik kan u begeleiden van het zoekproces tot en met de oplevering en zelfs daarna. En wilt u een aantal dingen zelf doen? Dan is dat uiteraard bespreekbaar.  Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Mijn kosten betalen zich doorgaans terug door de woning aan te kopen voor een aantrekkelijkere prijs.

Bel me gerust om een afspraak te maken om te zien wat ik voor u kan betekenen.

zie ook: NVM FAQ Aankoopmakelaar