Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk- Oldenallerhout

Nadat ons eigen huis verkocht was en we vrij snel daaruit moesten vertrekken, hadden we twee prachtige bestaande huizen gezien waar we ons zelf wel zagen wonen. Ook een nieuwbouwproject was nog een optie. Het is geen broodje dat je koopt, dus een objectief advies bij een dergelijke aankoop is zeer welkom. Sandra was ons bekend als aankoopmakelaar, dus de eerste contacten waren snel gelegd.

Het ging ons niet om een zoektocht naar een huis, maar de voorliggende opties te beoordelen. Alles uitvoerig met Sandra besproken en vooral het meedenken in de praktische zin (Gaan de kinderen in een aparte kamer spelen? Willen ze niet liever bij jullie in dezelfde ruimte blijven?) en het uitwerken van de verschillen en voor- en nadelen hiervan, is zeer van toegevoegde waarde geweest.

De keuze was op een bestaande woning gevallen en het onderhandelen kon beginnen. Sandra kent de markt goed en weet wat de waarde van een woning is. Vooraf duidelijk onze grenzen en inschattingen aangegeven. Ook Sandra gaf ons duidelijk aan waar de grenzen lagen en op welke manier wij van haar dienstverlening gebruik konden maken. Vooral de toelichting op wat het aankopen met een aankoopmakelaar voor voordelen heeft na de aankoop (verborgen gebreken, etc) was voor ons nieuw inzicht en maakte haar toegevoegde waarde nog groter.

We zijn heel tevreden uit het onderhandelingstraject gekomen en wonen inmiddels heerlijk in ons huis. Sandra is een heel fijn persoon en zeer goede makelaar. Na de hectische periode van verbouwen en verhuizen is ze gezellig op de koffie geweest om ons mooi verbouwde huis te bekijken.

De komende (20) jaren gaan we niet verhuizen, maar anders zouden we Sandra zeker weer vragen ons te begeleiden!

Sandra, nogmaals bedankt!

Danny & Cindy