Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Torenbergerhout

Nadat wij de knoop hadden doorgehakt om op zoek te gaan naar een nieuwe woning hebben wij vrij vlot een afspraak gemaakt bij Sandra voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met haar. In dit gesprek bracht zij op een prettige manier al vlot structuur in onze tot dat moment vrij algemene wensen voor een nieuw woning.

Voor ons het duidelijk wij gaan samen met Sandra op zoek naar onze nieuw woning. Ook nadat wij zijn begonnen met het bezichtigen van woningen hielp de begeleiding door Sandra ons in het maken van de keuzes. Haar kennis van de omgeving het aanbod van woningen maakte dat wij uiteindelijk vlotter dan wij hadden gedacht onze nieuwe woning vonden aan de Torenbergerhout in Harderwijk. Belangrijk om te noemen vinden wij ook de betrokkenheid en de inzet van Sandra ook nadat de koop gesloten is. In ons geval liep de communicatie met de verkopers vrij moeizaam maar dankzij de vasthoudendheid en duidelijkheid van Sandra is dit toch allemaal goed gegaan.

Zonder de diensten van Sandra als aankoopmakelaar hadden wij op die moeizame communicatie misschien wel afgehaakt. Dankzij Sandra wonen wij daarom nu inmiddels met veel plezier al ruim een maand in onze mooie woning aan de Torenbergerhout.

Bedankt voor je adviezen en begeleiding, wat ons betreft ben je onze aanbeveling als aankoopmakelaar dubbel en dwars waard.

Familie Van der Weiden