Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Tonnenbergerhout

“Als jouw huis verkocht is, gaan wij samen in de TV-makelaar op zoek naar een huis voor jou!” Dat was het begin van een superleuk en spannend avontuur wat ik samen met Sandra ben aangegaan en waar ik tot op heden nog steeds leuke reakties op krijg.

Na mijn echtscheiding moest de vrijstaande woning, waarin ik nu alleen met de kinderen woonde, verkocht worden. Toen dat na zo’n 1,5 jaar een feit was, zijn Sandra en ik samen op zoek gegaan naar een nieuwe woning.

Natuurlijk is het lastig om van een grote woning naar een beduidend kleinere woning te moeten verhuizen, dus ik wilde wel dat de toekomstige woning goed voelde. Ik heb 4 kinderen, die liefst allemaal een eigen kamer wilden, en er moest ook nog ruimte zijn om mijn atelier in te richten. Sandra heeft heel goed naar me geluisterd en we hebben 3 woningen geselecteerd om te gaan bekijken.

En het laatste huis waar ik binnen kwam was bingo! Een spiksplinternieuw huis, casco opgeleverd en nog helemaal naar mijn eigen smaak in te richten. De woonkamer was zo’n 2,5 m naar achteren uitgebouwd. Door een boekenwand in te bouwen, heb ik in de extra ruimte die zo ontstond mijn atelier kunnen maken. De jongste twee kinderen hebben samen de ruime zolderverdieping als kamer, terwijl de oudste twee hun eigen kamer hebben.

Sandra heeft heel goed kunnen onderhandelen met de projekt-ontwikkelaar, zodat ik weer wat meer financiële ruimte had om het huis in te richten. Haar expertise en know-how zijn van hoog niveau en zonder haar had ik het niet aangedurfd om zo’n grote stap te zetten. En ook niet onbelangrijk; tijdens het hele proces hebben we ontzettend veel lol gehad! Sandra, je bent een topper, superbedankt!!