Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Tollenstraat

Begin van de zomer besloten we dat we een huis wilden kopen. We zijn jong (22 en 25) en wonen beide nog thuis. Om ons heen hoorden we over een aankoopmakelaar, iemand die objectief naar de huizen kijkt en helpt bij de aankoop. Zelf hadden we geen idee wat er bij zo'n aankoop allemaal komt kijken. Daarom besloten we een afspraak te maken met Sandra voor een kennismakingsgesprek en dit beviel erg goed.

We wilden graag een hoekhuis met garage, oprit en grote tuin maar vroegen ons af of dit wel haalbaar was binnen het budget. Sandra is realistisch en dat geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden. We hebben verschillende huizen bezocht en het fijne is dat Sandra alles regelt, erg kritisch is en gebreken ziet die ons niet zouden opvallen zodat je meteen een goed beeld krijgt van hoe het huis er voor staat.

Op een gegeven moment kwam Sandra met de Tollensstraat, het huis voldeed precies aan de eisen. In eerste instantie sprak het huis ons niet zo aan, het was erg oud van binnen en er moest veel gebeuren. Sandra moedigde ons aan om toch eens te gaan kijken en uiteindelijk besloten we dit te doen. Kijken kan nooit kwaad, dachten we.

Daar gingen we dan, met een dubbel gevoel. Maar eenmaal in het huis werden we aangenaam verrast. Wat een super leuk huis! De kamers waren precies goed, alleen de benedenverdieping zou achter uitgebouwd moeten worden, maar de tuin was hier ruim genoeg voor. We zagen het al helemaal voor ons en wilden het huis graag kopen.

Sandra was onze tussenpersoon voor de onderhandeling. Het fijne is dat je even met iemand kunt praten over hoe de verkoper reageert, wat reëel is en wat de beste vervolgstap is. Ze zorgde er voor dat we rust bewaarden en geen overhaaste beslissingen maakten.

Inmiddels zijn we bijna klaar met de grote verbouwing. Er is enorm veel gebeurd en nu hebben we een huis waar we alleen maar van konden dromen. We hebben het precies naar onze smaak kunnen inrichten en we hopen hier de komende jaren met veel plezier te gaan wonen.

Jan en Alies