Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Tollensstraat

Daar sta je dan 22 en 23 jaar oud. Geen flauw idee hoe het kopen van een huis in zijn werk gaat. Alleen vastbesloten om toch een huis te willen kopen. Dit op zich was al een lastige keuze. Aangezien de huidige woningmarkt. Iedereen die je kent heeft er wel een mening over. En tsja, dat varieert van positief tot dat moeten jullie echt niet doen.

Nadat we wisten hoeveel we te besteden hadden, besloten wij dat het misschien verstandig was om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wij dachten namelijk dat je als jong stel , alleen maar op een flat terecht kon komen als je zou kopen. Sandra adviseerde ons om eerst een wat huizen/appartementen te gaan bekijken. Op die manier zouden wij een wat breder beeld krijgen van wat kon.

Sandra attendeerde ons op een eengezinswoning. Er moest wel wat aangedaan worden maar het verdiende een kans om te bezichtigen. Nadat wij de foto’s hadden bekeken op funda waren wij beide niet laaiend enthousiast. Toch hebben wij een afspraak gemaakt om het huis te gaan bezichtigen. Nieuwsgierig liepen wij door het huis. Het eerste wat mij opviel was de sfeer in het huis. Het voelde heel rustig en warm. Wat Sandra ons vertelde over dat er wel wat moest gebeuren aan het huis klopte. Gelukkig konden wij hier allebei goed doorheen kijken. Toen wij samen in de auto zaten kwamen wij er achter dat wij allebei toch wel heel enthousiast waren. Een tuin, een eengezinswoning, een huis voor de toekomst en in Harderwijk. Dit nieuws hebben wij vrijwel gelijk aan Sandra gemeld, een paar dagen later liepen wij samen met Sandra door het huis. Ook dit was goed want, Sandra zag veel meer van wat er moest gebeuren als dat wij zagen. Met een duidelijk beeld van wat er moest gebeuren aan het huis hebben we besloten om tot een bod over te gaan. Ook met hulp van Sandra. Na wat heen en weer bieden zijn we tot een koopsom gekomen waar beide partijen zich goed in konden vinden.

Tot op de dag van het tekenen van het definitieve koopcontract heeft Sandra ons geholpen met alles wat komt kijken bij het kopen van een huis. En nog belangrijker Sandra kon ons in duidelijke taal uitleggen wat er allemaal gebeurde. Waardoor wij de koop van een huis ook beter begrepen. Sandra heeft ons als jong stel geholpen om huis te vinden waarin wij kunnen groeien, en genieten. Wij wonen hier nu sinds september 2010 en zijn super blij met ons huisje. Dat wij mede dankzij Sandra hebben kunnen kopen. Ik denk dat wij hier nog heel lang zullen wonen, mocht dat plan toch veranderen dan zou ik zeker weer een huis kopen met de hulp van Sandra.

Remco Jansen & Michelle de Boer