Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Mecklenburglaan

Wij zijn onze zoekfase nu ongeveer 1,5 jaar geleden gestart. Na een periode van overwegingen om te gaan verbouwen of een ander huis te kopen, ging onze voorkeur uiteindelijk uit naar het laatste. Gedurende onze zoektocht kwamen pas gaandeweg eigenlijk tot de conclusie wat onze wensen waren. Hebben we eerst bij redelijk nieuwe huizen gekeken, daarna werden het jaren '30 huizen en ook nog een huis van de jaren 70 bekeken. Jij hebt ons goed geholpen en aangevoeld tijdens deze periode.

Het eerste jaren dertig huis dat we vonden was in Ermelo. Jij hebt ons hierbij prima van advies gediend en geremd op de momenten dat het nodig was. Uiteindelijk is deze koop op jouw advies niet doorgegaan en daar zijn we achteraf heel blij mee.

 Het huis dat we nu uiteindelijk hebben gekocht voor een mooie prijs, ligt aan de Mecklenburglaan en is een project op zich. Het is een schitterend jaren dertig huis en van binnen ruim opgezet. We zijn nu nog aan het verbouwen om het compleet naar onze wensen te maken, maar hopen begin volgend jaar ons huidige huis te kunnen verlaten om in te trekken in de Mecklenburglaan. Bedankt voor je goede bemiddelingen en het perfect aanvoelen van onze wensen. 

Familie Van Ree