Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Laan der Verenigde Naties

De combinatie van weer eens wat anders willen en een huis te koop in de straat waar we graag zouden willen wonen, bracht alles in een stroomversnelling. Ineens komen er dan heel veel vragen en keuzes op je af. Reden om Sandra erbij te halen om de boel te structureren en aan allerlei zaken te denken waar wij aan voorbij zouden zijn gegaan. En dat bleek een goede keuze.

Toen bleek dat de kansen om ons droomhuis te kunnen kopen opeens veel kleiner werden, werd er snel geschakeld. Sandra kwam vanuit haar netwerk opeens met een nieuw alternatief in dezelfde straat. Dat huis stond officieel nog niet eens te koop. Ineens waren er twee opties waaruit een keuze kon worden gemaakt, maar waar ook andere kapers op de kust waren. Door de achtbaan van teleurstellingen en nieuwe kansen loodste Sandra ons professioneel, plezierig en zakelijk, waarbij onze belangen en wensen altijd heel helder bovenaan stonden. Na een hele intensieve korte zoek- en aankoopperiode konden we constateren dat we de juiste keuze hadden gemaakt.

Hoewel we nog flink wat hebben te klussen in ons nieuwe ‘paleis’, wonen we er al met erg veel plezier en kijken we met een heel goed gevoel terug op de spannende tijd van de aankoop ervan.