Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Hondsdrafmeen

Vanuit de andere kant van Nederland besloten wij te verhuizen naar Harderwijk. Na enige speuracties op internet leken wij een geschikt huis gevonden te hebben en hebben we Aankoop-makelaar Sandra Geerlings ingeschakeld.

In het eerste gesprek luisterde Sandra goed naar onze wensen en eisen. Ze dacht meteen met ons mee en begreep ons. Dit gaf ons meteen een prettig gevoel. Ook wees ze ons erop dat we meer dan alleen het huis dat wij in gedachten hadden moesten bezichtigen. Sandra ging voor ons aan de slag en kwam met verschillende opties die ook aan onze wensen en eisen voldeden. Na enkele bezichtigingen besloten we toch voor het huis te gaan waar wij in eerste instantie zelf mee kwamen.

Op hetzelfde moment waren wij bezig met de verkoop van ons 'oude' huis. Dit verliep zeer stroef en gaf voor ons wat problemen waardoor er bijvoorbeeld uitstel aangevraagd moest worden. Sandra was zeer nauw betrokken bij alle ontwikkelingen van zowel het oude als het nieuwe huis en heeft ons hierin voortreffelijk geadviseerd en geholpen. Mede door de hulp van Sandra is ons oude huis verkocht. Dit hadden we niet durven dromen dat iemand zich zo overvloedig inzet om alles in goede banen te leiden.

Er komt enorm veel kijken bij het kopen van een huis, waar je zeker in eerste instantie, niet veel vanaf weet. Sandra heeft een goed overzicht en nam ons een hoop werk uit handen. Heel erg fijn als er zoveel tegelijk op je afkomt!

Inmiddels wonen we nu een aantal maanden in ons nieuwe huis. Daar stuitten we onverhoopt toch nog op enkele gebreken (na een externe bouwkundige keuring). Ook op dat moment stond Sandra nog steeds met raad en daad klaar voor ons. We zullen Sandra daarom ook zeker aanbevelen als Aankoopmakelaar. We vinden Sandra zeer kundig in haar werk, heeft kennis van zaken, heeft een heldere aanpak, is professioneel, flexibel, zeer prettig in de omgang en staat op elk moment van de dag voor je klaar. Zonder Sandra was het ons zeker niet gelukt dit huis te kopen.

Familie Spierings - Van der Knoop