Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Friesegracht

Geen echte plannen om te verhuizen en dan kom je toch ineens je droomhuisje tegen op een super mooi plekje. Wat doe je dan? Is het niet te duur, is het wel verstandig in recessietijd, wil de bank de benodigde hypotheek verstrekken, hoe verkopen we eerst ons huis? Na een maand toch maar een 1e bezichting gedaan. Tja, het is wel duidelijk ..... helemaal verliefd. Twee maanden nadenken en praten met de nodige instanties. Heel veel vragen en onzekerheden, maar één keer eerder een huis gekocht.

En dan is daar Sandra ........ wat een genot om zoveel kennis bij de hand te hebben. De 2e bezichtiging met Sandra gedaan. Wij zijn alleen maar verliefd op het huis en het plekje en vervuld van denkbeelden hoe het zou kunnen worden. Sandra kijkt met andere ogen. Ogen die letten op bouwkundige staat, niet geheel onbelangrijk. Ook de mogelijkheden ziet voor eventuele bouwkundige verbouwingen naar persoonlijke wensen. Met goede adviezen hoe te handelen in de onderhandelingsfase en uiteindelijk wat wel en niet in het koopcontact moet staan.

Sandra neemt je heel veel zaken uit handen, is een soort katalysator die zorgt dat alles precies loopt zoals het moet. Waar wij alleen maar door onze emotie worden geleid, blijft Sandra rustig en zakelijk en steeds inlevend en informerend naar ons toe. Binnen een week ons oude huis verkocht en twee weken later werd onze wens werkelijkheid. It was ment to be. Een paar spannende weken, met een fantastisch resultaat. We wonen heerlijk aan de Friesegracht.