Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Europalaan

Omdat we graag een tuin wilden en meer ruimte besloten we te vertrekken uit de binnenstad. Ons huis was binnen een halve week verkocht en dus moesten we snel op zoek naar een nieuw huis. In eerste instantie dachten we het allemaal zelf te doen maar daar kwamen we snel op terug.

We wisten in eerste instantie niet eens naar welke wijken we wel en niet wilden. Sandra hielp ons heel goed bij die eerste selectie maar zeker ook daarna. Bij alle stappen in hele aankoopproces heeft Sandra ons enorm goed bijgestaan. Ze onderhandelde niet alleen prima bij het bieden op het door ons gewenste huis maar zorgde bijvoorbeeld ook voor een goede prijs bij de notaris. Wij wisten niet eens dat dit soort zaken ook onderhandelbaar is!

Bij de bezichtigingen dacht Sandra aan allerlei zaken waar wij zelf helemaal niet bij stil stonden. Wij zagen alleen maar die mooie keuken en zonnige tuin. Sandra lette ook op bouwkundige zaken, daar hebben wij geen verstand van. Bij de oplevering checkte ze bijvoorbeeld of de verwarming wel aansloeg en zette ze de kranen open.

Wij hebben al een paar keer eerder een huis gekocht, zonder aankoopbegeleiding, maar dit hadden wij nog nooit meegemaakt. Verhuizen is leuk maar kost ook veel tijd en energie. Het is heerlijk dat Sandra je dan zo veel uit handen neemt. Zij denkt overal aan en lijkt oneindig flexibel en goed bereikbaar. Kortom, mochten we nog eens gaan verhuizen dan bellen we Sandra gelijk!