Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Harderwijk - Agnietenlaan

Na de verkoop van ons huis in de wijk Drielanden en een verblijf in het buitenland keerden wij weer terug in Harderwijk. We wilden graag in de buurt van de binnenstad wonen. Dit is niet makkelijk want in die buurt komen niet veel huizen in de verkoop. Na maanden vergeefs kijken op Funda besloten we een Sandra als aankoopmakelaar in te schakelen en het heft in eigen handen te nemen.

Tijdens een eerste uitgebreid gesprek hebben we besproken in welke straten/buurt we wilden wonen, wat onze wooneisen zijn en onze verwachtingen zijn. Sandra heeft dit bijzonder goed begrepen en daarop snel actief mensen benaderd met de vraag of zij wellicht hun huis zouden willen verkopen. Deze actieve manier heeft geleid tot de succesvolle aankoop van ons huis. Door allerlei omstandigheden duurde de aankoop lang en dit heeft Sandra heel goed begeleid. Als koper wordt je toch wat ongeduldig maar zij bleef, vooral ook tegenover de verkopende partij, zeer geduldig, respectvol en zorgvuldig.

Inmiddels wonen wij alweer een paar maanden met heel veel plezier in ons droomhuis en dat is mede dankzij het inschakelen van een aankoopmakelaar en de ontzettend prettige samenwerking met Sandra.