Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ermelo - Smidsweg

"Sandra is vooral praktisch ingesteld. Tevens neemt zij tijd voor persoonlijk contact waardoor je echt vertrouwen in haar krijgt. Zij weet heel goed de "hoofdlijnen" te volgen. Bovendien is zij erg deskundig en gaat zeer voortvarend te werk. Zij is met ons een aantal huizen gaan bekijken en gaf steeds een duidelijke visie weer. Dit is erg fijn aangezien je op deze manier je eigen gevoelens kan combineren met de professionele kijk van Sandra.

Het voordeel van Sandra is ook dat zij niet echt op "kantooruren" draait. Als zij bezig is met een aankoop, is zij continue betrokken. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen tijdens de aankoop. Ook in het hele "biedproces" is zij een kei. Als leek ben je geneigd om te grote stappen te nemen. Zij houdt het hoofd koel en bereikt haar doel! En dat was erg in ons voordeel.

Sandra is een deskundig aankoopmakelaar. Doordat zij haar deskundigheid en menselijkheid combineert geeft dat een warme persoonlijke tint. Hiermee haal je een zakelijk maar zeker te vertrouwen iemand in je hele privegebeuren".

Famile Van Beek