Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ermelo - Ligusterweg

We hebben Sandra ingeschakeld nadat we al ruim een half jaar op zoek waren naar een woning in de regio Harderwijk, Ermelo. We hadden al diverse woningen bekeken. Een groot aantal daarvan was al afgevallen, twee woningen hadden we nog staan als optie. Deze twee woningen hebben we als startpunt gebruikt voor onze zoektocht naar een huis.

Op advies van Sandra hebben we nog meerdere woningen bezichtigd, vergeleken en uiteindelijk zijn we terug gekomen bij een van de huizen waar we mee waren gestart. De onderhandelingen van de aankoop van de woning zijn meer dan goed verlopen. Met name het eindbod getuigde van de onderhandelingsvaardigheden van Sandra.

Sandra heeft ons goed geadviseerd met alle aspecten die bij de zoektocht en aankoop van een woning komen kijken, bijvoorbeeld verbouwingsmogelijkheden, waarschuwen voor naar verhouding te dure woningen, het onderhandelingstraject, de koopovereenkomst en misschien wel het belangrijkste, ons bij de les houden. Al met al een geslaagde samenwerking.