Leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij helpen u graag verder.
Wilt u eerst meer weten over onze service?

Laat hier uw e-mailadres achter voor een GRATIS vrijblijvend gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ermelo - Kozakkenkamp

We hadden een leuke woning gevonden, het leek ideaal, maar hadden weinig kennis van de locale markt. We vonden Sandra voor een Aankooptaxatie, om een indicatie te krijgen voor de te voeren onderhandelingen. De getaxeerde waarde lag sterk onder de vraagprijs, die veel te hoog was. We vroegen daarna Sandra om ons in het hele proces te begeleiden. Uiteindelijk hebben we de woning niet gekocht, we liepen vast in de onderhandelingen met de verkopers. Wat ik zeker weet, is dat wij zonder Sandra, véél-te-veel betaald zouden hebben voor die woning. We zijn er niet treurig om.

Vrij snel was ons oog gevallen op een (nog) beter passende woning, met een reëlere vraagprijs. Het was erg fijn om regelmatig met Sandra te schakelen over onze onzekerheden en twijfels. Ook buiten de normale werktijden was zij pro-actief bezig met ons aankoopproces. Vooral tijdens de onderhandelingen bleek zij wederom van grote waarde. Rust bewaren, tactiek uitwerken en focus op doel.

We hebben nu een mooiere, beter passende woning, met een flink verbouwingsbudget er aan over gehouden. Waar we anders de hoofdprijs hadden betaald voor een (achteraf) minder exemplaar.

Sandra, dank voor de prettige begeleiding. We hebben ons stekje voor de komende 20 jaar gevonden!